Botez Isabella

Botez Isabella, un botez cu multe, multe baloane cu heliu roz, zâne de poveste ntr-un cadru intim, aproape de centrul Bucureştiului.

Slujba a început la o ora potrivită, ne-am inâlnit cu toţii direct la biserică, fără şedinţă foto acasă la bebelină, am aşteptat la umbră să ajungă părinţii, naşii apoi invitaţii cei mai importanţi şi cu zâmbetul pe buze am intrat în interiorul bisericii.

Biserica are o arhitectură aparte, aşa cum de altfel au foarte multe biserici din ţara noastră dragă, aceasta fiind la cateva minute de centrul Bucurestiului, biserica Icoanei.

Petrecerea a avut loc la Restaurant Zexe din Bucureşti.

Decoraţiile din baloane au fost puse in operă, umplute cu confetti şi umflate cu heliu de profesionisti in domeniu, Design&Events Concept, organizator de evenimente si ateliere florale publice si private.

La restaurant evenimentul a început cu pregătirea salonului pentru organizator si poziționarea placecardurilor, a decorațiilor florale de la mese și umflarea baloanelor.

Petrecerea a început cu o explozie de bucurie şi veselie a copiilor imediat cum au ajuns, au văzut baloanele si deja le-au facut un plan. ” Acestea sunt baloane cu heliu și dacă le scoatem afară să le dăm drumul se duc acolo sus la nori şi le văd avioanele „. Aşadar aceste baloane nu prea au ramas în interior fiind obligate să işi ia zborul în libertate alaturi de avioane. Ideea a fost a unui băieţel special, Seba fratele lui Isabella care a avut rabdarea să strângă toate baloanele iar apoi să iasa impreună cu prietenul lui afară şi să le elibereze.