fbpx

Fotograf botez prințese, restaurant Zexe, baloane cu heliu

Fotograf botez Isabella, petrecere cu zâne și multe baloane cu confeti, baloane cu heliu.

Fotograf botez Isabella, un botez cu multe, multe baloane cu heliu roz, zâne de poveste în cadru intim, aproape de centrul Bucureştiului.

Slujba a început la o ora potrivită, ne-am inâlnit cu toţii direct la biserică, fără şedinţă foto acasă la bebelină, am aşteptat la umbră să ajungă părinţii, naşii apoi invitaţii cei mai importanţi şi cu zâmbetul pe buze am intrat în interiorul bisericii. Fotograf botez, imagini curate și luminoase de la botez.

Biserica are o arhitectură aparte, aşa cum de altfel au foarte multe biserici din ţara noastră dragă, aceasta fiind la cateva minute de centrul Bucurestiului, biserica Icoanei.

Petrecerea a avut loc la Restaurant Zexe din Bucureşti.

Cîteva cuvinte despre restaurant Zexe, mai corect spus…  cum se descrie chiar restaurantul în propriile cuvinte.

CE INSEAMNA ZEXE?

Zexe este perceptia fonetica a romanului la pronuntarea numeralului german sechs, adica sase. Folosit ca termen argotic de lumea interlopa a Bucurestiului interbelic, zexe intrerupea discutia intima a initiatilor la apropierea unui profan.

Este posibil, de ce nu, ca Zexe sa fi fost diminutivul cu care parintii, bunicii, intimii, il strigau pe Zamolxis, Zeul Dacilor, atunci cand acesta era inca mic.
(Este bine de stiut faptul ca orice Zeu, pana sa fie mare, a fost mic…)

Ce inseamna ZEXE in acceptiunea noastra
Propunem termenul ZEXE ca fiind o parola, o cheie de acces catre o Romanie Gastronomica posibila.

 

Ce decoratii se poartă anul acesta la botez, baloane botez, botez în tematică sau cum putem schimba radical imaginea locației, sunt doar cîteva întrebări la care vă pot răspunde și împărtășii experiența mea. 

Decorațiile la fel ca și fotograful de botez sunt nelipsite, binențeles alături de decorațiile de la biserică, cristelnița trebuie să fie decorată în tematică, lumînarea de botez la fel, poate niște ursuleți?

Videograf botez sau fotograf botez, aici gusturile și părerile sunt împărțite. Fiecare din noi știm cel mai bine ce apreciem în timp, ne uităm pe fotografii de botez mai mult sau vedem pe televizor filmul botezului? Eu personal cred că ambele servicii nu ar trebuii să lipsească de la nici un botez. Dacă la nuntă mai poți renunța la unul din aceste servicii, la botez un fotograf profesionist de botez alături de un videograf de botez cu experiență nu ar trebuii să lipsească,  de ce spun asta?   Copilul crește repede, experiența și emoțiile se uită cu timpul, telefoanele se umplu zi după zi de fotografii și de filmulețe noi, dar fotografiile de la botez făcute de un fotograf botez și filmul realziat de un videograf botez vor fi păstrate toată viața. Acestea sunt la alt nivel, au altă calitate și ne vor atrahge atenția peste ani și ani. Ne vom rememora acele momente pe care altfel cu siguranță puțini dintre noi ni le mai amintim chiar așa cum au fost.

Decoraţiile din baloane au fost puse in operă, umplute cu confetti şi umflate cu heliu de profesionisti in domeniu, Design&Events Concept, organizator de evenimente si ateliere florale publice si private. Aceștia s-au ocupat de tot decorul…(adică eu Eugen și partenera mea Mirela Elisei) în rolul de fotograf și de decorator floral. O echipă excelentă. Un fotograf ce cunoaște toți pașii slujbei de botez, în acest caz fotograf de botez,  alături de un decorator floral cu experiență, florist atestat, implicată și dedicată în toate etapele și pînă în cele mai mici detalii. Detaliile fac diferența!

La restaurant evenimentul a început cu pregătirea salonului pentru organizator si poziționarea placecardurilor, a decorațiilor florale de la mese și umflarea baloanelor cu heliu.

Petrecerea a început cu o explozie de bucurie şi veselie a copiilor imediat cum au ajuns, au văzut baloanele si deja le-au facut un plan. ” Acestea sunt baloane cu heliu și dacă le scoatem afară să le dăm drumul se duc acolo sus la nori şi le văd avioanele „. Aşadar aceste baloane nu prea au ramas în interior fiind obligate să işi ia zborul în libertate alaturi de avioane. Ideea a fost a unui băieţel special, Seba fratele lui Isabella care a avut rabdarea să strângă toate baloanele iar apoi să iasa impreună cu prietenul lui afară şi să le elibereze.

Pentru fotograful de botez fiecare botez este chiar unic deși totul se întîmplă la fel sau aproape la fel. Fiecare familie este unică, fiecare bebe este o bucurie, fiecare cadru este important, de aceea știu ca fotografiile de botez sunt neprețuite, fotografii de portret cu bebe, fotografii la pregătiri acasă, fotografii cu bebe și bunicii, fotografii cu nașii de botez, fotografii cu hainuțe de botez, fotografii cu lumînări de botez, fotografii emoții.

Imagini curate și luminoase, fotografii memorabile de botez, imagini neregizate, fotografii clare de la botez, bebe în cristelniță, fotografii realizate cu drag pentru oameni!

Scroll to Top