Botez Filip Andrei

Botez  Andrei, o mică petrecere în familie

Botezul lui Andrei s-a derulat alături de familia restrânsă la biserica Popa Soare, aproape de centrul Bucureștiului.

Ziua cea mai specială în care părinţii, bunicii şi bebe au ceva emoţii legate de slujba propriuzisă. Cele mai reuşite cadre ies atunci când toţi sunt calmi şi veseli iar bebe simte şi primeşte aceste sentimente de linişte, veselie şi siguranţă de lângă el.

În această zi el poate fi agitat şi gălagios, programul nu se mai respectă, mulţi invitaţi îşi doresc să îl cunoască să îl mângâie şi să faca fotografii cu el si cu părinţii lui, este important ca bebe să simtă efectiv părinţii alături. Naşii sunt cei care îl vor proteja si purta pe durata întregii slujbe de botez. 

  Ca de obicei, am ajuns primul la locație și am căutat locurile bune pentru fotografiat în curtea bisericii dacă va fi cazul, pentru pozele de grup. Invitații au venit într-o sicronizare aproape perfectă, au găsit și ei ca și mine locurile bune de parcare în apropiere, cred că a fost o zi norocoasă pentru toți! Nici nu au ajuns bine părinții lui Andrei că toți invitații sunt prezenți și suntem anunțați de către preoți: „puteți intra în biserică, nu este altă slujbă acum!”, minunat!

Andrei era vesel, toată lumea vroia să îl vadă, unii binențeles pentru prima dată.

  O invitată mi-a spus încet despre dorința de a avea o fotografie extraordinară de familie:

–  Crezi că poți să faci o fotografie în care să îi prinzi pe bebe + tătic + bunic + străbunic? Invitată

– Desigur, ar fi ceva extraordinar ca amintire de familie! Eugen

– Doar să vorbești tu cu ei, îi cunoști pe toți, eu doar părinții lui bebe și facem cîteva fotografii nu doar una! Eugen

– Sigur, după slujbă, dar în biserică da? Invitată

– După ce facem fotografiile clasice cu toți invitații, ne ocupăm de asta, avem grijă să nu plece da? Eugen

Slujba de botez a decurs minunat, naşii au fost veseli şi atenţi cu Andrei, iar aceasta se vede în fiecare fotografie, atunci când armonia şi emoţiile sunt ca la ele acasă fotografiile vor fi unice şi apreciate pentru mulţi ani.

Binenţeles că şi preoţii care oficializează taina botezului au o mare importanţă, oameni calzi cu o inimă curată, iar împreună cu părinţii naşii şi Andrei au facut ca întregul eveniment să aibă o emoţie şi să transmită bună dispoziţie încât nici nu am realizat cât de repede s-a încheiat slujba de botez.

Fotografii emoționante, imagini naturale neregizate, echilibru și un zâmbet permanent pe buzele tuturor sunt cuvintele care caracterizează cel mai bine evenimentul.

 Multă atenţie şi iubire necondiţionată într-o atmosferă plăcută, te fac să te simți ca făcând parte cu adevărat din familie!

Petrecerea a avut loc la GRĂDINA cu licurici in Com. Roșu Jud. Ilfov.

Gradina cu Licurici nu este doar o alta locație de evenimente din București. A fost creata din dragoste pentru viata si natura, pentru a oferi  oamenilor din oras un spatiu diferit de petrecere a timpului liber si a zilelor speciale.

Misiunea si dorinta noastră este de a oferi oamenilor o alternativa diferita fata de spatiile clasice, o locație pentru evenimente pe malul lacului in București, unde copiii și adulții pot face o pauză de la viața agitata din oras, bucurandu-se de o aventura in natura.

Pentru evenimente de familie in București Gradina cu Licurici este un loc linistit, creat special pentru zile si amintiri pretioase.

Pentru evenimente de afaceri in București cat si pentru team building, este locatia perfecta pentru a oferi echipei tale o bine meritata pauza in natura.

Copii au fost binențeles încântați de acest loc, de tiroliană, locul de joacă cu nisip și celelalte tentații de aici.

Animator CINE ARE NEVOIE?

Cînd ai la dispoziție așa mult spațiu de joacă iar părinții pot observa liniștiți de la masă ce fac copii, totul poate fi chiar o relaxare, binențeles pentru copii puțin mai mari nu pentru cei foarte mici.

Poți servi o gustare bună sau un vin de calitate la umbră sau la soare, fiecare după preferințe. Pentru cei care nu gustă natura, există o zonă la interior în care se poate servi masa în tihnă, ferită de vîntul și soarele specific zonei, totuși este pe malul Lacului Morii.

Fotografii din timpul petrecerii, copii la trambulină, imagini speciale, cadre unice, fotografii clasice de botez și binențeles fotografii emoționante, imagini amuzante.

Scroll to Top