Botez Adelina Ioana

Botezul ei a fost unul din cele mai reusite evenimente de la inceput până la sfârsit cu oameni calzi, veseli, atenti și care au o atitudine calmă şi plăcută.

Fotografiile de la acest botez sunt printre primele fotografii realizate de mine la începutul carierei mele de fotograf profesionist. Am avut tot sprijinul si încrederea parinţilor că pot realiza fotografii de calitate, aceştia cunoscând deja ce stil de fotografie fac și ce rezultate am.

Decoraţiile de la biserică, inclusiv trusoul de botez, lumânarea de botez si cruciuliţele de botez au fost realizate de Design&Events Concept , decorații superbe până la cele mai mici detalii. Întotdeauna detaliile fac diferenţa.

Petrecerea a avut loc la Hotel Ambasador , o locaţie perfectă pentru evenimente cu număr restrâns de invitaţi, în interior. O locaţie cu personal amabil ce era tot timpul acolo și la momentul când aveai nevoie de el. Salon decorat cu bun gust şi spaţiu suficient pentru dans. Mai greu cu parcarea care nu prea există, trebuie să cauţi loc pe străduţele din spate cu sens unic, dacă nu ştii din timp vei întârzia cu siguranţă!

Aşa s-a întamplat cu o bună parte din invitaţi care au sunat că au ajuns in bulevard in faţa hotelului … însă unde parchează?

Scroll to Top