Iulia & Mihai la Blissful Garden

Slujba de cununie a avut loc la Biserica Comana

Ședință foto nuntă, fotografii naturale cu Iulia & Mihai la Blissful Garden Comana.

Ședința foto de nuntă a fost realizată în aer liber, într-o locație foarte frumoasă, la aproximativ 45km distanță de București, la Comana

Aici am reușit să facem ședința foto chiar la locație, zona verde, camera pusă la dispoziție fără a fi nevoie să alergăm cu mașina după alte locații. Asa este ideal sa aiba de oferit majoritatea locatiilor pentru eveniment, dar in practica nu se intampla asta, timp să ai ca de gasit se gasesc si aceste locatii de nunta in aer liber.

Ajunși aici, am început oșor cu stăngul, parcarea este foarte mică, dacă încap 20 de mașini, la modul că odată intrat ….mai ieși la sfîrșitul petrecerii cînd pleacă toți invitații. Locația ăn sine arată foarte bine, aleea ce te conduce către terasă arată foarte bine întreținută, o mică căsuță cu o cameră destul de înghesuită dar minunată pentru miri. Zona de restaurant și apoi grădina verde……o zonă cu falduri……de vis.

Iulia & Mihai au fost naturali și veseli, poate puțin stresați deși nu au avut motive. Am făcut o mică ședință foto la pregătiri mireasă și pregătiri mire, însă totul dacă a durat 15 minute. Fără domnișoare de onoare, fără cavaleri și fără părinți…am fost doar eu și cu mirii, i-am lăsat să se schimbe și ……repede pe fugă cîteva poze și asta a fost.

Cununia civilă? A fost oficializată de domn Primar, un om tare vesel și binențeles că grăbit dar a avut puțin timp și a oferit cîteva cuvinte în plus mirilor, nu a fost doar așa de rutină…ceea ce este minunat, detaliile chiar contează!

Petrecerea unde îți imaginezi că a avut loc? Într-o atmesferă plină de baloane (mașină de baloane) la Blissful Garden în Comana. Într-o companie deosebită Marcelencello muzică bună ce ne-a încîntat simțurile la Violoncel.

Lasă un răspuns

Scroll to Top