Atelier floral Alten

Alten-25
Alten-1
Alten-4
Alten-6
Alten-10
Alten-15
Alten-16
Alten-18
Alten-19
Alten-21
previous arrow
next arrow

Atelier floral corporate Alten

Ateliere florale de relaxare au fost organizate, realizate și îmbogățite cu parfumuri florale prin implicare și dedicare, de către Mirela Elisei decorator floral. Mai multe ateliere organizate și experiențe multicolore aici… Ateliere de relaxare pentru copii și adulți, bine organizate cu explicații, cu răbdare și dedicare pentru fiecare participant indiferent de vîrstă.

Cine este Mirela Elisei?

De multe ori am simțit că lucrul cu florile reprezintă pentru mine un fel de terapie, o relaxare maximă și un plus de energie.
Acest lucru am avut în minte în momentul în care am implementat atelierele florale corporate.
Cum poți lua o pauză binemeritată care să te relaxeze dar în aceași timp, să îți mențină energia ridicată și să îți dezvolte creativitatea și simțul estetic, prin care să îți îmbogățești bagajul de cunoștințe cu noi informații care, deși diferite de domeniul tău, să te ajute în activitatea curentă printr-o perspectivă mai complexă de a privi lucrurile?
Te provoc să îți manifești latura artistică și să îți exprimi starea interioară participând la atelierele florale corporate.
Vom organiza ateliere florale inedite prin care, vom combina creativitatea și abilitățile participanților, cu voie bună și informații utile și interesante despre lumea florilor.
Când putem organiza atelierele florale în firma ta? Ori de cate ori îți doresti o activitate relaxantă pentru echipa ta sau când cauți idei noi pentru team building. De Paște, de Crăciun, de 1 și 8 martie, de ziua copilului, pentru copiii angajaților, la petrecerile de sfârșit de an sau fără nici o ocazie specială, pur și simplu o vom creea noi.
Venim la sediul firmei tale sau în locația stabilită, cu toate materialele și accesoriile necesare.
Putem organiza atelierelele florale ocazional sau pe module, în fiecare lună pe parcursul unui an.

Un atelier floral organizat la sediul companiei Alten, în sala cea mare de protocol, o corporație care nu are nevoie de prezentare, aceasta fiind una din cele mai importante companii de dezvoltare software  din România.

Atelierul a fost organizat special pentru doamne alături de copii, în scop de relaxare, o joacă de creație florală şi relaxare binemeritată.

Creaţie şi relaxare la birou

Cunoaştem cu toţii că există o relatie puternică între satisfacţia profesională, performanţa, starea de bine a angajatilor şi rezultatele obţinute. Acestea sunt direct legate de  productivitate şi de calitatea serviciilor oferite astfel în final companiei pentru care lucrezi.

Te poţi relaxa printr-un atelier floral binenţeles, orice activitate în afara jobului avînd ca scop relaxarea, este binevenită. Cine poate participa la un astfel de atelier? De obicei doamnele însă nu şi în cazul acesta, aici au participat copii şi chiar tătici. Fiind o activitate de relaxare şi fără un targhet, totul este lăsat la nivelul de libertate şi creaţie al fiecăruia. Sunt comunicate doar reguli elementare de siguranţă şi securitate cu privire la folosirea obiectelor specifice în lucrul cu florile cum ar fi foarfecă, cuţit pentru tăiat, ace cu gămălie, etc. (pentru adulţi). Se mai discută despre provenienţa florilor, reguli de compoziţie, cîteva idei de lucru şi posibilitaţi de realizare a detaliilor în funcţie de florile şi accesorile puse la dispoziţie.

Numărul de participanţi este nelimitat, la fel şi durata de desfăşurare, totul ţine de dorinţa şi disponibilitatea companiei.

O astfel de activitate poate fi un cadou corporate ideal pentru companiile care îşi apreciază şi motivează angajaţii.

Scroll to Top