Andreea & Florin

Pachet foto de nuntă ce include o echipă de fotografi cu experiență, pachet 2 fotografi, unicitate, imagini cu multe like-uri, cantitate dublă de fotografii. Ședință foto la Muzeul Satului din București.

Fotografie de eveniment, echipă foto pentru slujba de cununie la biserica Boteanu

Fotografii de la cununia civilă Andreea & Florin .

Biserica Boteanu Ienii, renovată în 2014 și totuși arată impecabil la nunta Andreei.

Cununia religioasa in biserică reprezintă cred unul din momentele ideale pentru un cuplu dar și pentru un fotograf de nuntă pentru a obține cadre spectaculoase, ce transmit emoții și peste mulți ani, zâmbete, lacrimi de bucurie, carismă, priviri, între oamenii din viața noastră.

Este contextul potrivit, momentul ideal din viața unei tinere familii, este ceea ce visează orice mireasă, imaginea care devine realitate.

Desigur că avem nevoie de detalii care să transforme acest vis frumos în realitate, rochia perfectă cu trenă, pantofii visurilor, inelul de logodnă cu diamant, accesorii pe care ne dorim să le purtăm și care ne dau încredere că totul va fi bine.

Pentru fotograf toate acestea fac parte din el, sunt detaliile pe care le vei vedea de fiecare dată cănd vei privii albumul nunții, când vei dori să rememorezi fotografiile în care arăți perfect, ce emoții ați trăit atunci, sentimentele voastre de dragoste și privirile părinților.

Ce câştigi să ai doi fotografi la nuntă?

Fotografii duble ca număr, detalii, emoţii, am fotografiat mirii din puncte de vedere diferite, fotografii din unghiuri diferite, fotografiile au fost realizate cu obiective variate (Canon 11mm, 17mm, 35mm, 70-200mm) şi (Nikon 35mm, 50mm, 105mm). Fotografii pentru naşi, fotografii doar cu prietenii, fotografii unice doar cu mireasa sau fotografii doar cu mirele, intr-un cuvant suficiente imagini natirale atat pentru miri dar şi pentru parinti, pentru nași și nu în ultimul rând pentru prieteni.

Benficiezi de flexibilitatea in a avea simultan serviciul de fotograf prezent în două locaţii.

Uneori la nunţile noastre pregătirile mirilor se desfăşoară în locaţii diferite şi mai complicat chiar în acelasi timp. De aceea în acest caz vei avea cîte un fotograf profesionist atît alături de mire dar şi alături de mireasa in locaţiile pregătirilor.

Avantaje multiple, fiecare fotograf profesionist va surprinde în locaţie toate momentele importante. De obicei ne împărţim fiecare în funcţie de organizare sau dorinţa miresei.

Scroll to Top