fbpx

Andreea & Florin

Florin-si-Andreea-374
Florin-si-Andreea-458
Florin-si-Andreea-451-1
Florin-si-Andreea-428
Florin-si-Andreea-384
Florin-si-Andreea-419
Florin-si-Andreea-408
Florin-si-Andreea-404-1
Florin-si-Andreea-403
Florin-si-Andreea-401-1
Florin-si-Andreea-461
Florin-si-Andreea-462
Florin-si-Andreea-466-1
Florin-si-Andreea-471
previous arrow
next arrow

Pachet foto de nuntă ce include o echipă de fotografi cu experiență, pachet 2 fotografi, unicitate, imagini cu multe like-uri, cantitate dublă de fotografii. Ședință foto la Muzeul Satului din București.

Fotografie de eveniment, echipă foto pentru slujba de cununie la biserica Boteanu

Fotografii de la cununia civilă Andreea & Florin .

Biserica Boteanu Ienii, renovată în 2014 și totuși arată impecabil la nunta Andreei.

Cununia religioasa in biserică reprezintă cred unul din momentele ideale pentru un cuplu dar și pentru un fotograf de nuntă pentru a obține cadre spectaculoase, ce transmit emoții și peste mulți ani, zâmbete, lacrimi de bucurie, carismă, priviri, între oamenii din viața noastră.

Este contextul potrivit, momentul ideal din viața unei tinere familii, este ceea ce visează orice mireasă, imaginea care devine realitate.

Desigur că avem nevoie de detalii care să transforme acest vis frumos în realitate, rochia perfectă cu trenă, pantofii visurilor, inelul de logodnă cu diamant, accesorii pe care ne dorim să le purtăm și care ne dau încredere că totul va fi bine.

Pentru fotograf toate acestea fac parte din el, sunt detaliile pe care le vei vedea de fiecare dată cănd vei privii albumul nunții, când vei dori să rememorezi fotografiile în care arăți perfect, ce emoții ați trăit atunci, sentimentele voastre de dragoste și privirile părinților.