Andreea & Cristian

Nunta-291
Nunta-284
Nunta-279
Nunta-267
Nunta-251
Nunta-185
Nunta-182
Nunta-175
Nunta-167
Nunta-164
Nunta-294
Nunta-178
previous arrow
next arrow

Slujba de cununie a avut loc la Biserica Sfîntul Elefterie din București.

Imediat cum am ajuns la biserică, am făcut câteva fotografii naturale cu Andreea & Cristian, cu invitații, cu puștiul nașilor (la patru ace) și am intrat apoi doar noi fotografii tiptil în biserică.

Aici deja se apropia de final o altă slujbă de cununie, locația aceasta este foarte luminoasă în interior și la acel moment foarte bine intreținută. Am descărcat și așezat o parte din luminile de umplere, mare bucurie pe noi ca este printre puținele locații în care nu ai probleme cu lumina ambientală. Însă aici poți avea probleme cu preoții, să nu cumva să te vadă în spatele lor, zona altarului ca zbori afară ;).

La această slujbă de cununie au fost o mână de invitați, părinții, nașii, doar prietenii cei mai apropiați.

Andreea a fost extraordinar de naturală și de veselă iar aceasta se vede în fiecare ipostază.

Andreea a dorit neapărat să aibă fotografii cu prințesa ei, binențeles că am urmărit momentele în care fetele interacționau și am surprins acele cadre minunate, cerute și apreciate ;).

Pregătirile și emoțiile dimineții au fost surprinse la Hotel Intercontinental din București

Petrecerea unde îți imaginezi că a avut loc? Party și hore de nuntă la Hotel Intercontinental într-o locație ce nu mai are nevoie de cuvinte, totul este așezat intenționat într-un anumit loc, îți transmite eleganță, energie și bună dispoziție.

Lasă un răspuns