Ana Ruxandra

Fotografii botez 07.05.2022-145
Fotografii botez 07.05.2022-233
Fotografii botez 07.05.2022-254
Fotografii botez 07.05.2022-306
Fotografii botez 07.05.2022-662
Fotografii botez 07.05.2022-708
Fotografii botez 07.05.2022-750
Fotografii botez 07.05.2022-771
Fotografii botez 07.05.2022-830
Fotografii botez 07.05.2022-842
previous arrow
next arrow

Botez Ana, un botez într-un cadru intim la biserica Sfântul Visarion aproape de kilometrul 0 al Bucureştiului.

O biserică pentru oameni care are acel ceva care te face să te simți bine, un loc în care simți efectiv că cineva se gîndește la tine și te iubește. Biserica în sine este la fel de luminată (mediu) ca oricare altă biserică din București, la măsuța de înfășat am montat chiar o lumină suplimentară, fiind destul de întunecat dar ceea ce m-a surprins plăcut aici este că oamenii asistă la slujbă pe scaune. Un mare plus pentru toți invitații, fiind scaune pe ambele părți fiecare vede foarte bine tot evenimentul, cum se desfășoară slujba de botez, nimeni nu stă în picioare, cu excepția părinților și nașilor. Fiecare invitat poate fi relaxat și poate simții că participă cu adevărat, alături de părinți, nași și Ana la acest moment foarte important din viață.

Biserica este o combinație de stil bizantin cu stil moldovenesc iar în prezent este într-o stare estetică foarte bună, fiind deja renovată, atît la exterior dar și la interior. Totuși curtea este destul de mică , iar fotografii de grup nu prea îți lasă multe variante de alegere. Pe trepte la intrare fiind cel mai potrivit loc. Un alt minus este lipsa locurilor de parcare indiferent de ora la care ajungi, poate părinții copilului au noroc să oprească exact la intrare dar invitații au de căutat pe străzile vecine, te cam învărți in cerc, să ajungi mai devreme este ideal, dar asta este ceva specific în zona centrală acolo unde sunt străzi cu sens unic și drumuri destul de înguste.

Slujba a început undeva după ora 14 într-un soare divin, majoritatea prietenilor și a rudelor au venit deja cu toţii direct la biserică și căutau să se ascunda la puțina umbră din apropiere. Cîteva fotografii alături cu Ana alături de părinți, fotografii cu bunicii, fotografii cu cei dragi, o mini şedinţă foto în fața bisericii și gata… începe slujba, suntem chemați în interior.

Petrecerea a avut loc la Luna Cafe & Bistro din Bucureşti.

Cîteva saloane specifice caselor vechi, cu tavan înalt și mese aglomerate, însă bine că pentru fiecare există mai multe accese. Avem o zonă cu puțină verdeață și la umbră, ideal pentru cîteva fotografii de cuplu sau de familie. Am stabilit împreună cu videograful Marian Cencu Videomark să facem aici un mic interviu binențeles doar cine dorește să transmită un mesaj lui Ana și părinților, știm cu toții că este mult mai ușor să pozezi și să te exprimi prin imagini decît în fața camerei de filmat și cu microfonul în mînă. Dar s-au găsit totuși cu multe insistențe doritori 🙂 .

Copii mai mici au fost binențeles în grija animatorului, iar cei mai mari în lipsă de activitate și specific vârstei / talentului au desenat cu răbdare personaje care mai de care mai interesante. Cum tăticul era fan muzică rock nu au lipsit din portofoliul muzical cîteva melodii clasice mai liniștite care merg întotdeauna aproape la orice eveniment.

Fotografii de la petrecere, fotografii cu efecte speciale, cadre nerepetitive, unghiuri atipice în fotografii, fotografii clasice de botez și binențeles fotografii emoționante, imagini amuzante.

Am surprins  alături de videograf cîteva emoții, cîteva grimase, acele puține momente bine de păstrat și imortalizat pentru viitor, mesaje pentru Ana de la prieteni, mesaje de la bunici și binențeles cele mai importante și frumoase emoții ale părinților.

Scroll to Top