Acasa

Ședință foto acasă

Ședința foto dea acasă este diferită de ședința foto de studio, pentru că aduce acel ceva personal în fiecare imagine.

Fotografiile acestea au personalitatea voastră, sunt de preferat pentru orice familie care are disponibil o cameră în care putem face această ședință foto. O cameră la tine acasă în care te simți bine, o cameră amenajată plăcut ce nu este plină de elemente care distrag atenția în mod neplăcut, de ce spun aceasta? pentru că tocmai acest lucru este special, imaginile sunt și mai personale.

Nici un decor realizat mai bine sau perfect dacă este folosit pentru fotografii de studio nu va avea o semnătură unică personală, totuși este un fundal folosit în foarte multe cadre, îl mai poți vedea și la alte familii care vin la studio.

Putem face fotografii cu voi cînd faceți împreună o activitate specială și iubită de toți membrii familiei, binențeles că eu ca fotograf de portret nu voi influența mai mult decît este cazul felul ăn care interacționați sau locul ăn care vă așezați, vor fi totuși cîteva indicații pentru a fi toți membrii familiei în cadru, toți să arate bine, preferabil să fie într-o postură care avantajează.

De cele mai multe ori atunci cînd interacționăm ne uităm unii la alții și nu la fotograf și deși nu ne dăm seama, este firesc ca în astfel de imagini să nu apărem cu fața către camera de fotografiat sau într-un moment cînd avem o carismă nepotrivită.

Vom realiza suficiente imagini pentru a avea de unde alege, selecția o putem face împreună, imaginile predate vor fi editate atît cît este nevoie.

Sfaturi pentru ședințe foto acasă

Este potrivit să alegem o zi în care avem timp suficient cu toții, dacă suntem pe fugă sau nu avem timp se va vedea în fotografii stresul timpului redus.

Vom alege împreună camera sau curtea, zona în care este cel mai potrivit pentru realizarea ședinței foto acasă și activitatea pe care ne dorim să o vedem în fotografii.

Dacă avem nevoie de lumini suplimentare sau nu, eu oricum voi avea întotdeauna la mine tot ce este nevoie, nu vă faceți griji inutile.

Vom alege un loc în care vă simțiți bine, luminat natural preferabil sau nu dacă nu se poate, aproape orice se poate realiza acasă. Pot aduce chiar și un fundal dacă spațiul permite sau multe lucruri din camera ta nu arată bine și nu avem ce să le facem.

Cel mai important este să fiți relaxați și să găsiți aceea activitate care vă unește, activitatea care vă face plăcere tuturor dacă este posibil.

Emoțiile dintre voi, comunicarea, joaca, orice moment bun de fotografiat eu îl voi surprinde.

Nu este nevoie să faceți ceva extraordinar, poate fi joaca cu perne, cititul, frămîntatul în echipă, modul vostru de relaxare.

Cît durează o ședință foto acasă

Ședința foto de acasă durează atît timp cît este nevoie, nu există ceva prestabilit, fiecare este diferit, fiecare din noi are priorități și timp limitat pentru o anumită activitate. Vom stabili împreună cît timp vom petrecere pentru această ședință foto acasă, mai depinde și de locație și mai multe variabile. Știm bine că doamnele noastre au nevoie de timp mai mult pentru aranjat, machiat, coafat și alte detalii.

Bărbații și copii chiar din trei mișcări suntem gata de orice, chair dacă nu întotdeauna asortăm cel mai bine hainele între ele cu accesoriile și cu posingul relaxat.

În cît timp primesc fotografiile de la ședința foto de acasă

În primă etapă vom selecta fotografiile care vă plac, doar acestea se vor prelucra și preda.

Timpul de predare nu este unul bătut în cuie, în funcție de necesitatea voastră și de disponibilitatea mea acest timp poate fi de 1-2 zile lucrătoare sau de 30 zile. Mai depinde și cînd organizăm ședința foto de acasă, poate fi în cursul săptămînii sau în weekend, dar dacă este extrem de urgent și îmi face o prioritate pentru imaginile tale pot preda online pînă la sfîrșitul zilei în curs.

Cel mai bun serviciu foto pentru familii, cele mai căutate fotografii de familie, printare fotografii pe hartie fotografică, albume de familie.

Ofer serviciu de fotografie pentru toți membrii familiei, de la mic la mare, fotografii individuale, fotografie de cuplu, machetare albume și printare albume toate se pot realiza în cel mai scurt timp în funcție de disponibilitate și datele libere. 

Scroll to Top