fbpx

Sedința foto, fotografii de portret

Cui se adresează o Sedință foto profesională și în ce constă o ședință foto profesională?  

Eu (și tu ) vreau să am o imagine la patru ace, să arăt ca scos din cutie, ca un fotomodel, să arăt mai slab, să nu am puncte negre și ar mai fi mai câteva Da De Ce-uri.

În primul rând vei avea acele fotografii foarte bune doar cu tine, atât estetic la nivel de corecție ten și cearcăne dar și tehnic.

Unde se poate realiza o Ședință foto profesională ?

O putem face atât într-un mediu controlat gen studio, chiar la tine acasă sau de ce nu sub cerul liber (să fie frumos afară) în urma căreia vei avea fotografii profesionale de portret. Vei avea fotografii în care îți va place cum arăți, vei sta la pozing pe ceva (scaun sau la birou sau în picoare). Poți sta lângă un perete în funcție de scopul și destinația fotografiilor, se poate și întins pe canapea sau în piscină. Imaginația nu are limite. Locația o vom stabili împreună, unele fotografii se pot realiza doar într-un spațiu închis, altele poate sunt mai potrivite să le realizăm chiar în firma ta, la biroul tău sau de ce nu în parcul tău preferat sau în orice loc îți imaginezi.

Este potrivit sa stabilim inițial scopul tău, să obții prin această sesiunea foto profesională poze de profil pentru rețele sociale? Dacă da, acestea le putem face oriunde, însă dacă vrei fotografii profesionale vom avea nevoie de lumini speciale, fundaluri și schimbări de garderobă. Acestea se pot realiza tehnic oriunde însă pentru oricine este dificil să te schimbi de haine chiar în orice condiții sau pentru o doamnă să aibă o coafură impecabilă atunci când ședința foto o realizăm în aer liber. Putem face vânt, zăpadâ, fundaluri naturale și în studio, orice este posibil în postprocesare și în funcție de bugetul disponibil pe proiect.

Ședința foto poate fi atât individuală dar și de grup, de familie, fotografii artistice , fotografii regizate, posing, sau fotografii naturale cu indicații tehnice minimale. Fotografii de business, fotografii stil fashion , fotografie de produs. Există o multitudine de genuri de fotografie, toate adaptate la cerințele tale.

Fotografiile pe care le vei primii la final din cadrul ședinței foto vor fi editate toate (la nivel elementar) iar cele care îți plac cel mai mult le voi edita avansat (riduri, fire de păr rebele, dinți albi, ten curat, etc). Sunt un om deschis, comunicăm în permanență pentru a mă asigura că te simți bine, ești în largul tău și atingem scopul acestei ședințe foto.

Acum este important să conștientizezi că minuni se pot face într-o anumită limită a bunului simț, dacă ai părul nearanjat așa va fi și în fotografii, machiajul realizat bine tot așa va fi și în poze, dar un dinte lipsă se poate clona în imagine 😉 , ochii închiși nu!.

Îți dorești o ședință foto și cateva fotografii să le ai imediat pe telefon să le arăți prietenilor? sigur se că se poate rezolva și chiar fără logo. Îți dorești fotografii pe hârtie fotografică? sigur că le putem printa.

La finalul ședinței foto profesionale vei pleca cu zâmbetul pe buze și mulțumirea ca vei avea câteva fotografii de portret foarte frumoase, portret corporate, sau fotografii profesionale de familie de pus în ramă pentru cel puțin câțiva ani.

Vei pleca cu o amintire frumoasă și o incredere în imaginea ta, așa ești tu, mai frumos/ frumoasă decăt ieri!

Lasă un comentariu